Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/47710
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/47710
noodles volos banner

Φαντασμαγορική η φιέστα του Ολυμπιακού (30 photos)

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας σε μια φαντασμαγορική φιέστα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από την οποία... παρέλασαν όλες οι Ακαδημίες του Συλλόγου, αλλά και τα ερασιτεχνικά τμήματα, προκειμένου να γιορτάσουν τις φετινές επιτυχίες.
Μπορεί, λοιπόν, τη Δευτέρα να επικυρώνεται η βαθμολογία και να αναμένεται η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής για την έφεση που έχει ασκήσει ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή, το οποίο είναι και το έβδομο συνεχόμενο, όλα επί θητείας Βαγγέλη Μαρινάκη. 
Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Γιώργος Δαρίβας, αλλά και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ενώ το τρόπαιο σήκωσε πρώτος ο πρόεδρος της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μήνυμα με συγχαρητήρια έστειλαν μέσω βίντεο οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Βίτορ Περέιρα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Μίτσελ και Μάρκο Σίλβα. 
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη φιέστα, στο περιθώριο της οποίας τραγούδησαν οι «Μέλισσες» και η Ζοζεφίν στην παρακάτω image gallery…

 

 

 

Image Gallery

{gallery}47710{/gallery}