noodles volos banner

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο του Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ

Ο θάνατος του Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ενεργοποίησε τις Αρχές, που διενεργούν έρευνα προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες του μοιραίου περιστατικού. 

 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, κ. Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Ο κ. Τσόγκας ζητάει εγγράφως να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε σήμερα τον Νάσο Κωνσταντίνου, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή για την παροχή κάθε βοήθειας προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: gazzetta.gr