Logo
Print this page

Μείον έξι βαθμοί στον Ηρακλή για χρέος 23.000 ευρώ

Τελειωμό δεν έχουν οι εξωαγωνιστικές περιπέτειες για τον Ηρακλή, με τη Super League να ανακοινώνει την Τετάρτη (3/5) την αφαίρεση έξι βαθμών από τον «γηραιό», εξαιτίας των οφειλών στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα.

Το χρονικό περιθώριο που είχε η ΠΑΕ για να δώσει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στους παίκτες, ποσό κοντά στα 23.000 ευρώ συνολικά, παρήλθε και ήρθε η απόφαση της Λίγκας.

Οπως, σημειώνεται στην ανακοίνωση, εφόσον η ΠΑΕ «προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».

H ανακοίνωση της Λίγκας

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».

Last modified onWednesday, 03 May 2017 16:35
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]