noodles volos banner

Καραπαπάς: Γελωτοποιός που μας καθάριζε τις τουαλέτες ο Μπέος

 

Τα όσα κατήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος γι’ αυτά που συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά και η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε στον Κώστα Καραπαπά, δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τον διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Με ανάρτησή του στο Facebook, λοιπόν, ο Καραπαπάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου «ακόμα και τότε που μας έκανε τον γελωτοποιό, καθάριζε τις τουαλέτες και ξεσκόνιζε τα μπατζάκια μας, μου προκαλούσε αηδία».

Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «το χειρότερο είδος», ενώ, όσον αφορά την επίθεση στο πρόσωπό του ξεκαθαρίζει ότι εκείνος πηγαίνει στον Βόλο «όποτε γουστάρω και με όποιον γουστάρω».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Είμαι 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο με διάφορες ιδιότητες. Οπαδός, δημοσιογράφος, στέλεχος ΠΑΕ. Ποτέ μου δε συνάντησα σε αυτή τη διαδρομή χειρότερο είδος από τον Μπέο.

Ακόμα και τότε που μας έκανε τον γελωτοποιό, καθάριζε τις τουαλέτες και ξεσκόνιζε τα μπατζάκια μας, μου προκαλούσε αηδία.

Είναι πάντα έτοιμος με τη γλώσσα έξω να πει κατά παραγγελία χοντράδες ή να γλείψει εκεί που έφτυνε. Και τον ξέρει όλη η κοινωνία, δεν περιμένει εμένα...

Τώρα έχει το ρόλο του ντελάλη της δήθεν εξυγίανσης. Ότι βρωμιά θέλουν να πετάξουν, την πετάνε με τη γλώσσα του Μπέου. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί μάταια να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θυμάστε παλαιότερα το Πανιώνιος-Ολυμπιακός που δήλωνε ο βαρύμαγκας Μπέος ότι θα βάλει φούστα αν πάνε στο γήπεδο οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; Πήγαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, φούστα δεν ξέρουμε αν έβαλε, αλλά στη συνέχεια λύσσαξε να τιμωρηθούμε.

Τα ίδια κάνει και τώρα με αφορμή τα παραμύθια του παρατηρητή Λασκαράκη της... ΕΠΣ Θεσσαλίας, του οποίου είναι εξομολογητής μάλλον, αφού ξέρει ακριβώς πώς αισθάνεται και βγαίνει να το πει στα ραδιόφωνα.

Αυτά γενικά. Τώρα, ειδικά, επειδή αναφέρθηκε σε μένα, να του πω ότι στο Βόλο πηγαίνω όποτε γουστάρω και με όποιον γουστάρω.

Και όχι μόνο στο Βόλο. Παντού.

Όσο για τις ύβρεις; Ε, αυτές είναι παράσημα, όταν προέρχονται από τη γλώσσα του Μπέου...».