noodles volos banner

Αποχαιρετούν τον Ατρόμητο Μπρίτο και Λαζαρίδης

Δύο από τις παλιοσειρές του Ατρόμητου, ο Εντουάρντο Μπρίτο και ο Νίκος Λαζαρίδης, αποχαιρετούν τον Ατρόμητο στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μείνει επί σειρά ετών στην ομάδα του Περιστερίου.

Όπως αναφέρει το sport24, η σεζόν 2017-2018 δε θα βρει στα «κυανόλευκα» τους Νίκο Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από τον Ατρόμητο, στον οποίο αγωνίζονται εδώ και χρόνια. Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός και ο 35χρονος μεσοεπιθετικός δε θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, τα οποία εκπνέουν το καλοκαίρι.

Ο Μπρίτο είχε πάει στον Ατρόμητο τη σεζόν 2008-2009 και κατά την εφετινή χρονιά έπαιξε σε 18 ματς. Βρίσκεται δηλαδή επί εννέα χρόνια στο Περιστέρι. Ο Λαζαρίδης που διάγει την πέμπτη του σεζόν, αφού πήγε το 2012-2013 στην ομάδα των δυτικών προαστίων, έχει παίξει σε 19 ματς.

Στον Ατρόμητο υπάρχουν άλλα επτά συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου (Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μανιάτης, Ουμπίντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα) και μένει να φανεί ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν. Σημειώνεται ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Παντελιάδη, που επιστρέφει στην Ομόνοια.