noodles volos banner

Καραπαπάς: Οι 40 με τα διακριτικά ήταν οι παίκτες μας!

Ο Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή Επικοινωνίας του Κώστα Καραπαπά απάντησε επίσημα στην έκθεση της Αστυνομίας, κάνοντας λόγο για «ψεύδη και ανακρίβειες».

Πιο αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά για τις εκθέσεις της Αστυνομίας και τα όσα αναφέρονται:

 «Ενημερωθήκαμε με έκπληξη για ένα κείμενο το οποίο φέρεται να είναι έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Καραϊσκάκη και επειδή προφανώς ζούμε σε εποχή με... άλλες λογικές πρέπει να δώσουμε κάποιες απαντήσεις αν όντως υπάρχει τέτοια έκθεση από οποιονδήποτε στην ΕΛ.ΑΣ.. Σε αυτές τις λογικές συμπεριλαμβάνεται και η μεθόδευση να βγάλουν "έκθεση" της ΕΛΑΣ Μεγάλη Παρασκευή απόγευμα, με όλα τα ΜΜΕ σε ημιαργία και με τις αυριανές εφημερίδες να έχουν τυπωθεί από σήμερα το πρωί! Και αυτό είναι το λιγότερο. Τα ψεύδη και οι ανακρίβειες είναι που δημιουργούν μέγα ζήτημα πλέον διότι είναι σαφές και στους πιο αδαείς ότι υπάρχει μεθόδευση, αν όντως κάποιοι αναφέρουν τέτοια πράγματα σε επίσημο έγγραφο.

 Στην έκθεση που διέρρευσε (όλως τυχαίως) σε συγκεκριμένα ΜΜΕ αναφέρεται ότι άνθρωποι χωρίς διακριτικά κινήθηκαν απειλητικά κατά των ανθρώπων της ΑΕΚ. Κι όμως. Ούτε ένας άνθρωπος της ΑΕΚ δεν κατήγγειλε το παραμικρό. Μόνο στη φαντασία της Α-314 διμοιρίας της ΥΜΕΤ και αυτών που τους διέταξαν να υψώσουν τα γκλομπς και να χτυπούν αδιακρίτως συνέβη κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια η έκθεση αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση η διμοιρία από 40 άτομα με διακριτικά του Ολυμπιακού!

Εννοεί προφανώς του ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, τους προπονητές, αλλά ξέχασαν να το αναφέρουν στην ανακοίνωση. Κάποιοι ήταν όντως χωρίς διακριτικά. Υπήρχαν παίκτες με τις πετσέτες που βγήκαν απο τα ντους και δέχτηκαν επίθεση, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές μας Καπίνο, Ρέτσος, Νικολάου, Ανδρούτσος, όλοι τους μέλη των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας. Αυτοί είναι οι "40" (που ήταν φυσικά λιγότεροι) που οι δυο διμοιρίες (δεν αρκούσε η μια) της ΕΛΑΣ χτυπούσε με μανία για περισσότερο από δέκα λεπτά. Χτυπούσε ταυτόχρονα η "ηρωική" διμοιρία της ΕΛΑΣ τα μέλη της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά... χτυπούσε και αστυνομικούς!

Είναι τόσο το θράσος τους που το ξέχασαν κι αυτό! Χτυπήθηκαν άνθρωποι του τμήματος που είναι επιφορτισμένο με την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και χτυπήθηκε στο κεφάλι ακόμα και ταξίαρχος της Αστυνομίας. Για την τραγική συμπεριφορά των ανδρών της ΥΜΕΤ ακόμα και απέναντι σε συναδέλφους τους ενημερώθηκε άμεσα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Βασιλειάδης από τους άνδρες της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και στους οποίους απαγορεύτηκε (!) η είσοδος στα αποδυτήρια!

Αντί να ζητήσει σε όλους συγγνώμη η ΕΛΑΣ προβαίνει (;) στη δημοσίευση μιας τέτοιας έκθεσης που δεν έχει προηγούμενο. Πλέον ο λόγος περνάει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη που πρέπει τοποθετηθεί και να μας πουν επιτέλους σε ποια ακριβώς εποχή ζούμε».