noodles volos banner

Επιστρέφει στην Παιανία ο Παναθηναϊκός

Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, προκειμένου να επιστρέψει μετά τις ακαδημίες και η πρώτη ομάδα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το «τριφύλλι» να μετακομίσει άμεσα και να χρησιμοποιήσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας στα πλέι οφ.

Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, που έχει παρακολουθήσει από κοντά τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στη Λεωφόρο. Ο «καπετάνιος» δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία του «τριφυλλιού», η οποία έχει συνδυαστεί με την επιστροφή δύο «δικών του» παιδιών στην ομάδα, του Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου, και θέλει να την βοηθήσει να ανακάμψει.

Αυτό που μένει είναι τι θα γίνει με το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει σε επαφές με την Εθνική ομάδα για να της το νοικιάσει (και να μετακομίσει από τον Άγιο Κοσμά), ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει και το σενάριο για υπενοικίασή του κέντρου από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην περίπτωση που ανέβει η «ελαφρά ταξιαρχία» στην Super League.

Πηγή: sentragoal