noodles volos banner

Πρωτοφανής επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε Κοντονή και δημοσιογράφους σε ταβέρνα

Πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης κατά του υπουργού Δικαιοσύνης και δημοσιογράφων σημειώθηκε χθες σε δημόσιο χώρο!  Χθες το βράδυ περίπου 15 άτομα εισέβαλαν σε γνωστή ταβέρνα της Καισαριανής και επιτέθηκαν λεκτικά στον Σταύρο Κοντονή και σε δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με τους οποίους συνέτρωγε! 

Καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο το τρομερό έλλειμμα ασφαλείας που υπάρχει ακόμα και γύρω από ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και την ασυδοσία οργανωμένων ομάδων χούλιγκαν που επιχειρούν να επιβάλλουν κλίμα τρομοκρατίας.  Οι περίπου 15 οπαδοί που δήλωσαν «Ολυμπιακοί» εισέβαλαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην ταβέρνα μπροστά στα μάτια των οκτώ (!) αστυνομικών που αποτελούν την ασφάλεια (;) του υπουργού και οι οποίοι αρκέστηκαν σε ρόλο… παρατηρητών. 

Μάλιστα, ένας εκ των οπαδών είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full face και βιντεοσκοπούσε -ανενόχλητος φυσικά- την «επίσκεψη» στον υπουργό! 
Ο Σταύρος Κοντονής δέχτηκε την επίθεση για την… επιλογή της παρέας του, αφού η οργανωμένη ομάδα οπαδών έκρινε ότι «είσαι εδώ και τα έχεις κάνεις πλακάκια με αυτούς που στήνουν δίκες και λασπολογούν κατά του Ολυμπιακού». 

Το δημόσιο bullying κατά του υπουργού Δικαιοσύνης (!) συνεχίστηκε με ατάκες του τύπου «ωραία παρέα έχεις, Κοντονή», «να φέρεις και τον Ζουράρι να αγκαλιαστείτε», «ντροπή σου που κάθεσαι μαζί με αυτούς που στήνουν δίκες», «την κυβέρνηση την ψήφισαν και Ολυμπιακοί, αλλά θα δείτε τώρα μαύρο που θα πέσει», «αυτή είναι η εξυγίανσή σας, έπεσαν οι μάσκες, τώρα καταλαβαίνουμε τι παίχτηκε και πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου», «ντροπή σου που είσαι παρέα με τους Μελισσανιδικούς και τα κανονίζετε όλα», «τα έχετε κάνει πλακάκια». 

Η οργανωμένη ομάδα των 15 ατόμων επιτέθηκε φραστικά και στους δημοσιογράφους που ήταν προσκεκλημένοι στο δείπνο με τον υπουργό και μάλιστα δύο εξ αυτών δέχτηκαν ξεκάθαρες απειλές: «Εσάς καλύτερα να μην σας πετύχουμε πουθενά αλλού έξω…»!  Οι συγκεκριμένοι οπαδοί επιτέθηκαν λεκτικά ακόμα και σε δημοσιογράφους που δεν βρίσκονταν στον χώρο! 

Ο κουκουλοφόρος με το κινητό συνέχισε να καταγράφει την «επίσκεψη» στον υπουργό Δικαιοσύνης και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι άκουγαν και υπέμεναν το bullying χωρίς να αντιδράσουν. Έπειτα από περίπου πέντε λεπτά η ομάδα των 15 ατόμων αποχώρησε φωνάζοντας «ντροπή σου, Κοντονή! Με τον Ολυμπιακό μας δεν θα παίξει κανένας σας». 

Το ερώτημα βέβαια είναι πώς μπορεί να γίνεται έρμαιο σε μία οργανωμένη επίθεση-εισβολή ο υπουργός Δικαιοσύνης και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους. Για τους δημοσιογράφους, όπως και για όλους τους απλούς πολίτες αυτής της χώρας, ούτε λόγος βέβαια. Αυτοί είναι γνωστό ότι είναι παραδομένοι εδώ και καιρό στις ορέξεις κάθε εγκληματικού στοιχείου, κάθε χούλιγκαν, κάθε κακοποιού σε μία χώρα που έχει καταντήσει άντρο ανομίας και παραβατικότητας… 

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές και η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν θορυβηθεί έντονα με το περιστατικό δεδομένου ότι αν φτάνει μια οργανωμένη ομάδα face to face με τον υπουργό Δικαιοσύνης, γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για ασφάλεια επιπέδου… Μπανανίας. 

Υπήρξε λοιπόν κινητοποίηση στη ΓΑΔΑ και ξεκίνησε άμεσα έρευνα με αποτέλεσμα να έχουν ταυτοποιηθεί οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι συμμετέχοντες στο «ντου» στην ταβέρνα της Καισαριανής. Οπότε θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις… 

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ορισμένα ΜΜΕ, απόλυτα εξαρτημένα και υποταγμένα σε εντολές και non paper, έσπευσαν -σε ρόλο φερέφωνου- να στοχοποιήσουν τους δημοσιογράφους που ήταν προσκεκλημένοι του υπουργού σε έναν ανοιχτό και δημόσιο -και όχι… μυστικό- χώρο. Δημοσιογράφους που επίσης βρέθηκαν στο στόχαστρο αυτής της επιχείρησης εκφοβισμού.  Όσο για τον τρόπο απόδοσης του περιστατικού από τα εν λόγω ΜΜΕ, αυτός προφανέστατα ήταν εναρμονισμένος με το «συστημένο» non paper. 

πηγή: sport-fm