noodles volos banner

Ανακοινώνει την Τετάρτη το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Τσίπρας

Τις διαδικασίες για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού φαίνεται πως προχωράει η Κυβέρνηση, ύστερα από τις εξελίξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας για εκείνο της ΑΕΚ. Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Goal News», μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα (πιθανότατα ως τη Μεγάλη Τετάρτη) ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εξαγγείλει με κάθε επισημότητα το πρότζεκτ «Νέα Αθήνα, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή. 

Το σχέδιο περιλαμβάνει τη συνολική αναμόρφωση της πρωτεύουσας με τέσσερις μεγάλες παρεμβάσεις (Μητροπολιτικό Πάρκο και νέο γήπεδο στο Γουδή, Λεωφόρο Αλεξάνδρας-Λυκαβηττός, ιστορικό κέντρο, Μητροπολιτικό Πάρκο στο Βοτανικό) και το θέμα κινήθηκε σε επίπεδο επαφών κι ενημέρωση των εμπλεκόμενων πλευρών (Ερασιτέχνης, Δήμος Αθηναίων και Alpha Bank). 

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόθεση της κυβέρνησης είναι οι εξελίξεις να τρέξουν μετά το Πάσχα, ώστε να ξεκινήσει να προετοιμάζεται το νομοθετικό πλαίσιο με κάθε δικλείδα ασφαλείας και να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή μέχρι τον Ιούλιο.

Μετά τη χθεσινή, πολύ θετική για την ΑΕΚ, εξέλιξη του γηπεδικού ζητήματός της με την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας που αφορά την «Αγιά-Σοφιά» και το θέμα της υψομετρικής μελέτης, η κυβέρνηση προωθεί πλέον -σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal»- και το θέμα του «πράσινου» γηπέδου στου Γουδή.