noodles volos banner

Στ. Λημνιός: Είμαι Παοκτζής και είπα στον γιο μου να πάει στον ΠΑΟΚ

Η συμφωνία για τη μεταπήδηση του Δημήτρη Λημνιού από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη (6/4) με το ποσό της μεταγραφής να υπολογίζεται περίπου στα 800.000 ευρώ και ενώ οι αρχικές απαιτήσεις των Περιστεριωτών ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης 15% για τον Ατρόμητο.

Ο Στέλιος Λημνιός, πατέρας του ποδοσφαιριστή, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis» και τόνισε ότι κάποιος μεγάλος μάνατζερ ήθελε να στείλει τον γιο του στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος του είπε να πάει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Λημνιός:

Για τα συναισθήματα του για τη μεταγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ: «Η χαρά μας είναι το κάτι άλλο. Πετάω στα ουράνια, γιατί είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Όταν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τρία ματς είχα χάσει μόνο. Δεν τον έκανα ΠΑΟκτσή, όμως αλλά θα γίνει από σήμερα».

Για τα συναισθήματα του ίδιου του Λημνιού: «Η χαρά του ήταν το κάτι άλλο. Δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Για τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς στην ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Επενέβη και ο Ίβιτς και αυτό έπαιξε και το μεγαλύτερο ρόλο. Μίλησε μαζί του και του είπε: “Σε θέλω εγώ προσωπικά στην ομάδα, και εγώ και ο πρόεδρος”».

Για το πότε έγινε η πρώτη κρούση: «Πριν ταξιδέψουμε για την Ολλανδία είχαμε την πρώτη κρούση. Πριν 20 μέρες περίπου. Ο μάνατζερ του έκανε κρούση και αφού ο Σαββίδης με τον Σπανό τα είχαν βρει απέμεινε μόνο η θετική απάντηση του μικρού. Στη συνάντηση που είχε με τον Μίχελ, και πιθανότατα ήταν και ο Κωνσταντινίδης εκεί, λύθηκαν όλα, όταν παρενέβη ο Ίβιτς.

Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή».

Για το πότε θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του από κοντά. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο. Τη Μεγάλη Δευτέρα ανεβαίνουμε για να υπογράψουμε τετραετές συμβόλαιο. Τον πιστεύουν πολύ τονμικρό. Θα δείτε στην πορεία τι θα κάνει ο Δημητράκης όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και πιο πάνω».