noodles volos banner

Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαίρωσαν οπαδό του Παναθηναϊκού

Δεν έλειψαν ούτε και χθες τα παρατράγουδα, πριν και μετά τον αγώνα των αιωνίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πριν τον αγώνα εντοπίστηκε εντός του γηπέδου ένας κρυμμένος σάκος πίσω από διαφημιστική πινακίδα μεταξύ των θυρών 14 και 1, ο οποίος είχε στο εσωτερικό του 150 πυρσούς και 38 βαρελάκια καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην θύρα 13, οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εντόπισαν και αναγνώρισαν έναν οπαδό της ΑΕΚ ανάμεσά τους, τον οποίο ξυλοφόρτωσαν του, έκλεψαν το πορτοφόλι που είχε το σήμα της ΑΕΚ και 10 ευρώ και στη συνέχεια ο νεαρός οδηγήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά τη λήξη το αγώνα και αργά το βράδυ πλέον, ομάδα περίπου 10 οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού, στον σταθμό του ΗΣΑΠ του Νέου Φαλήρου και τους ξυλοκόπησαν.

Οι δύο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, όμως έναν 23χρονο που δεν τα κατάφερε, τον μαχαίρωσαν στο ώμο και στους μηρούς και στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του σπιτιού του… Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Από την ευρύτερη περιοχή η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές υπόπτων, όμως δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.