noodles volos banner

Νίκησαν και οι τρεις... βασίλισσες

Στα τρία ματς του Σάββατου της Σούπερ Λίγκας επικράτησαν και οι τρεις "βασίλισσες": η βασίλισσα του βορρά, δηλαδή η Βέροια, η βασίλισσα του κάμπου, δηλαδή η Λάρισα, και η ΑΕΚ, χωρίς περαιτέρω προσδιορισμούς.

Ο δικέφαλος του νότου μέσα στο Περιστέρι πήρε το διπλό με 0-1 χάρη στον Μάνταλο, που ήταν ο σκόρερ στο 57’, αλλά και ο καλύτερος παίκτης. Οι γηπεδούχοι ωστόσο φωνάζουν δίκαια για το κακώς ακυρωθέν γκολ της ισοφάρισης, αφού δεν υπήρχε οφ σάιντ στον Λημνιό, ενώ στο 0-0 είχε ακυρωθεί επίσης κανονικότατο γκολ της ΑΕΚ.

Νωρίτερα, η Βέροια πέτυχε μια εμφατική νίκη κόντρα στην Κέρκυρα (Βέροια - Κέρκυρα 4-0) και αναπτέρωσε τις ελπίδες σωτηρίας της, ενώ η Λάρισα επιβλήθηκε του Παναιτωλικού (ΑΕΛ - Παναιτωλικός 1-0) και δείχνει να «σφραγίζει» την παραμονή.

Το κυριακάτικο «clasico» του ελληνικού ποδοσφαίρου στη Λεωφόρο, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, κλέβει την παράσταση και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην 25η αγωνιστική της Super League.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την έκπληξη της φετινής σεζόν, Πανιώνιο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Βέροια-Κέρκυρα 4-0

(25' Μπαλάφας, 63' Στόιτσεφ, 68' Καπετάνος, 89' Καλί)

ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-0

(35' Φάρκας)

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1

(57' Μάνταλος)

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

17:15 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 (Ξάνθη) Ξάνθη-Λεβαδειακός

19:30 (Α. Νικολαΐδης) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 (Περιβολίων) Πλατανιάς-Ηρακλής

Last modified onSunday, 19 March 2017 10:47