noodles volos banner

ΑΕΛ: «Δε θα υποκύψουμε για το Αλκαζάρ κι ας υποβιβαστούμε»

Αναστάτωση επικρατεί στη Λάρισα έπειτα από την κίνηση της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας να ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην αδειοδοτηθεί η ΑΕΛ, για οφειλή που αφορά αποκατάσταση ζημιών από αγώνα του 2014.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ΠΑΕ σε σημερινή της ανακοίνωση, που αναφέρει ότι η υπόθεση αφορά ένα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου τον Σεπτέμβριο του 2014. Οι ζημιές στο Αλκαζάρ ήταν σοβαρές και η διοίκηση, με προεδρεύοντα τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, Γ. Κωσταρόπουλο, διεκδικεί την οφειλή.

«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η καταγγελία γίνεται στο παρόν χρονικό σημείο, δηλαδή δυόμισι χρόνια μετά και ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, με εξοφλημένες όλες τις οφειλές μέχρι σήμερα, που πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, καθώς και το διοικητικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό των γηπεδικών υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα εμφανίζεται ως μοναδική εκκρεμότητα η απαίτηση της υπό τον κ. Κωσταρόπουλο διοικούσας επιτροπής του Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αγόγγυστα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ιδιοκτησίας, αλλά και όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σε ΙΚΑ, Εφορία, προσωπικό και πιστωτές, δηλώνει ότι δε θα υποκύψει σ’ αυτήν την αχαρακτήριστη ενέργεια και ας μην αδειοδοτηθούμε και ας υποβιβαστούμε», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Πηγή: mikriliga.com