noodles volos banner

Κάλεσε Ζέκα ο Σκίμπε, αλλά τρέχουν για έκδοση διαβατηρίου

Την Τρίτη (14/3) ορκίστηκε, την Τετάρτη (15/3) κλήθηκε! Ο Κάρλος Ζέκα πήρε την ελληνική υπηκοότητα και ο Μίκαελ Σκίμπε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Εθνικής μας κόντρα στο Βέλγιο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 την 25η Μαρτίου. Πάντως, δεν είναι ακόμα σίγουρο αν ο άσος του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο.

Όπως επισημαίνεται από αρμόδια χείλη, «επί του παρόντος, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών (έκδοση διαβατηρίου). Κατά συνέπεια, η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών».

Για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλήθηκαν και οι Θανάσης Ανδρούτσος και Γιώργος Μανθάτης που φέτος έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους στον Ολυμπιακό. Αντί του Ορέστη Καρνέζη που είναι τραυματίας, κλήθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (20/3) και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η αποστολή: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

πηγή: a-sports