noodles volos banner

Μάχη ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους για τον Λημνιό

Μάχη ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου για την απόκτηση του Βολιώτη Δημήτρη Λημνιού βλέπει το σάιτ sportdog με σημερινό του δημοσίευμα. Αναλυτικά:

«Η φετινή σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν αρχίσει από τώρα τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Όπως είναι φυσικό, μέσα στους στόχους που εξετάζονται, υπάρχουν και παίκτες από την εγχώρια αγορά, μιας οι κορυφαίες ομάδες της Super League συνηθίζουν να τσεκάρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει εντός συνόρων, πριν στραφούν στο εξωτερικό.

Ένας, λοιπόν, παίκτης που φαίνεται ότι έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι ο Δημήτρης Λημνιός του Ατρομήτου. Ο 19χρονος εξτρέμ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κάνει φοβερή σεζόν στο Περιστέρι και ήδη έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σπανός έχει ήδη δεχθεί μέσα στη χρονιά κρούση απ' όλους τους "μεγάλους" για τον ταλαντούχο άσο, χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για τον πιτσιρικά, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό, προμηνύεται μεγάλη κόντρα για τον νεαρό άσο και προφανώς νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα στον Ατρόμητο.

Απ’ αυτή την άποψη θα μπορούσε να προβλέψει κάποιος ότι το προβάδισμα το έχουν όντως οι ερυθρόλευκοι, μιας και είναι η ομάδα που δαπανά κάθε χρόνο τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές, ωστόσο κανείς δε θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει η ...έκπληξη με κάποια άλλη ομάδα, καθώς και ο Ιβάν Σαββίδης διαθέτει μεγάλο πορτοφόλι, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα μπορούσαν να κάνουν "σύμμαχο" τον παίκτη, υποσχόμενοι, για παράδειγμα, φανέλα βασικού...»

 

 

 

 

Last modified onTuesday, 14 March 2017 19:34