noodles volos banner

Κλήθηκε να καταθέσει στο Koriopolis ο Μαρινάκης

Ένα από τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των μαρτύρων στη δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, είναι και αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει απαλλαγεί διά βουλεύματος για την εν λόγω υπόθεση και έχει μετατραπεί σε μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο γραμματέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων επικοινώνησε ήδη με την πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού και ενημέρωσε πως σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις θα πρέπει να παραστεί για να καταθέσει.

Αναμένεται πλέον να μάθουμε σε ποια ημερομηνία θα γίνει αυτό, με το δικαστήριο να έχει προγραμματίσει μέσα στον Μάρτιο άλλες τρεις συνεδριάσεις. Δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να εμφανιστεί σε μία από αυτές.

Βίαιη προσαγωγή και κλήση ποδοσφαιριστών!

Από εκεί και πέρα, το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 120 ευρώ στον Βίκτωρα Μητρόπουλο και στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, γιατί δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν.

Παράλληλα, διέταξε τη βίαιη προσαγωγή και των δύο, προκειμένου να εμφανιστούν στην επόμενη δικάσιμο (20/3).

Τέλος, παρά την αρνητική εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου του Αχιλλέα Μπέου, προκειμένου να κληθούν ως μάρτυρες ποδοσφαιριστές (εν ενεργεία και παλαίμαχοι) που είχαν συμμετάσχει σε αγώνες που η UEFA τους έχει χαρακτηρίσει χειραγωγημένους. Έτσι, από τη λίστα που είχε προταθεί, αποφασίστηκε να κληθούν μεταξύ άλλων οι Καμπάνταης, Κόρμπος, Καρακώστας, Δωροβίνης και άλλοι.

πηγή: sdna.gr