noodles volos banner

"Ο Τσιώλης θέλει να ψαχτεί για το εξωτερικό"

Τις προπονητικές δυνατότητές του σε ομάδα του εξωτερικού επιθυμεί να δοκιμάσει ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα σε πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την ΑΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου. Συγκεκριμένα, είπε:

«Με τον κ. Τσιώλη κάναμε ένα ραντεβού στην Αθήνα. Μιλήσαμε για την συνέχεια της χρονιάς, το ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, που θα ενισχυθούμε και εκεί του είπα να ανακοινώσουμε ότι θα είναι και τη νέα χρονιά. Μου ανέφερε ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΛ, αλλά μου είπε ότι θέλει να ψαχτεί και με το εξωτερικό, αφού φυσικά τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί σίγουρα μια παρουσία στο εξωτερικό έχει και μεγαλύτερες απολαβές και μου χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα τον Γιώργο Δώνη. Πάνω σε αυτό το κομμάτι, το οικονομικό, δεν μπορείς να πεις τίποτα στον άλλον. Εμένα πρόθεση μου είναι να μείνει ο Τσιώλης στην ομάδα. Πέρσι κάναμε κακό χειρισμό και χαλάσαμε την συνεργασία μας. Εγώ φρόντισα να διορθωθεί αυτό το λάθος και μετά την παραίτηση του κ. Αναστασιάδη δε σκέφτηκα άλλη λύση πλην του Σάκη Τσιώλη. Του έχω κάνει πρόταση για ανανέωση και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας».

Σε ό,τι αφορά το εξώδικο Πλεξίδα, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Δεν έχω λάβει κανένα εξώδικο από τον κ. Πλεξίδα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ότι αφορά την ΑΕΛ και μένα πηγαίνει πρώτα στον Τύπο και μετά κοινοποιείται αλλού. Ο κ. Πλεξίδας ενδιαφέρεται πρώτα για το επικοινωνιακό κομμάτι, δηλαδή να υπάρχει στην εφημερίδα φωτογραφία του και αναφορά στην "La Farm".

Θυμίζουμε ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Πλεξίδας έστειλε εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία και πρόσκληση στον νυν ιδιοκτήτη, όπου αναφέρει ότι ουδέποτε του καταβλήθηκε το ποσό των 400.000 ευρώ για την αγορά της ομάδας, ούτε ποσό 400.000 ευρώ για την αγορά του προπονητηρίου και βέβαια δεν υπάρχουν σχετικά παραστατικά τέτοιων ποσών, σχετικώς δε, αυτά δύνανται και αρμοδίως να διερευνηθούν.