noodles volos banner

Με επιβλητική εμφάνιση ο Παναιτωλικός, 2-0 τον Ατρόμητο

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση για τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες ήταν εξαιρετικοί κόντρα στον Ατρόμητο κι έφτασαν εύκολα στο τελικό 2-0. MVP της συνάντησης ήταν ο «ζογκλέρ» Ρόσα, ο οποίος αναστάτωνε σε κάθε του ενέργεια την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου, που δεν μπορούσε με τίποτα να βγάλει αντίδραση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Μαρκόφσκι.  Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 76ο λεπτό, όταν ο Μουνιός λίγα λεπτά μετά την είσοδό του εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοντοέ κι έγραψε το τελικό 2-0. 

Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Μάκη Χάβου. Το πρώτο με τον Ρόσα στο 5ο λεπτό και το δεύτερο με τον Μύγα στο 63’. Ήρωας ο Γκορμπούνοφ, καθώς με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα για τους Περιστεριώτες. 

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72’ Μουνιός), Λόπες (68’ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81’ Παπαδόπουλος)


Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78’ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46’ Τόνσο), Μπάγκα, Πλατέλλας (65’ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ