noodles volos banner

Η χαρά της ΑΕΛ κράτησε τέσσερα λεπτά…

Για 80 λεπτά ΑΕΛ και Κέρκυρα έμειναν χωρίς τις πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αν και το μεταξύ τους ματς είχε καλό ρυθμό και ήταν ανοικτό. Τελικά μέσα σε τέσσερα λεπτά τα… είδαμε όλα, με τους Θεσσαλούς να ανοίγουν το σκορ στο 80 με τον Ναζλίδη και τους νησιώτες να ισοφαρίζουν στο 84' με τον Νίκιτς για το τελικό 1-1.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, ανάγκασαν τους οπαδούς των γηπεδούχων να γιουχάρουν την ομάδα τους για την κακή αγωνιστική της εικόνα, ειδικά στην άμυνα. Γεγονός που συνέβη και στο φινάλε του ματς, αλλά με μικρότερη ένταση. Καλύτερη αλλά χωρίς κλασικές ευκαιρίες η ΑΕΛ στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο πρώτο μέρος οι Φαίακες είχαν τον έλεγχο του ματς κι έφταναν άνετα στην αντίπαλη περιοχή, χάνουν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 26' (μετά από εξαιρετική ενέργεια του Τουράμ) με τους Γεωργίου και Κόντο. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τσιώλη είχαν την πρωτοβουλία και πίεσαν, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους για να απειλήσουν

Η λύτρωση ήρθε στο 80 λεπτό με σουτ του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή και δεξιά, που σκόραρε για 8η φορά στο πρωτάθλημα, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί στο 84' ο Νίκιτς, που είχε περάσει στο ματς 18 λεπτά πριν, ισοφάρισε σε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Επστάιν!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Κόντορ 67'), Τικό (Αμίτ 46'), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (Τσακοπίνο 74'), Κάπος, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Νίκιτς 66'), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (Ζορμπάς 64'), Σιόντης (Γεωργακόπουλος 82'), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.