noodles volos banner

Απόφαση αποχώρησης για τον Κωστούλα από τον Παναιτωλικό

Διοικητικές εξελίξεις ενόψει στον Παναιτωλικό, καθώς ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Φώτης Κωστούλας, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει αρχικά από την προεδρία του Παναιτωλικού και εν συνεχεία, και όταν βρεθεί αγοραστής, και από μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φώτης Κωστούλας.

Ο «ισχυρός άνδρας» των «κυανοκίτρινων», ο οποίος ασχολείται από το 2005 με τον σύλλογο του Αγρινίου, τόνισε πως έχει αποφασίσει από την αρχή της σεζόν να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, ενώ υπογράμμισε ότι κίνησε ήδη τις σχετικές διαδικασίες, προκειμένου να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο, για να αναδειχθεί ο αντικαταστάτης του. Πάντως, ο επικεφαλής του συλλόγου του Αγρινίου διευκρίνισε ότι παραμένει μεγαλομέτοχος, μέχρι να βρεθεί αγοραστής.

Ο 70χρονος παράγοντας τόνισε μεταξύ άλλων: «Η απόφασή μου δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό θέμα. Είναι παρμένη εδώ και καιρό. Απλά, συνέπεσε με την ήττα στην Τρίπολη και την κακή περίοδο, στην οποία βρισκόμαστε. Ακόμη και αν ήμασταν 2οι στη βαθμολογία, το ίδιο θα ίσχυε. Ήταν απόφαση ειλημμένη εδώ και πολλούς μήνες. Παραμένω, βέβαια, μεγαλομέτοχος, μέχρι να βρεθεί επενδυτής να αναλάβει. Έκλεισε ο κύκλος μου στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν είναι ο χώρος που με ενθουσιάζει πλέον. Είναι κοστοβόρο και σε χρήματα και σε ψυχική διάθεση. Και δεν έχει νόημα να κάνω εγώ τον πρόεδρο. Δεν έχω τη διάθεση, ούτε τον χρόνο».

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού προανήγγειλε επίσης τη μετακίνηση του Αιγύπτιου Αμρ Ουαρντά στον ΠΑΟΚ: "Θα τελειώσει μέσα στη βδομάδα. Είμαστε σύμφωνοι. Τα τυπικά έχουν λυθεί".