noodles volos banner

Τέσσερις μεταγραφές σε μία μέρα για τον Πανιώνιο

Τέσσερις μεταγραφές σε μια ημέρα ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, αρχικά τους Μπάλλα και Μπαντήκαι ακολούθως τους Κέβιν Ταποκό και Σαμέντ Γεσίλ (φωτό).

Ο Γιώργος Μπαντής έχει πολυετή εμπειρία στη Super League, πρώτα στον Ηρακλή και εν συνεχεία στον Αστέρα Τρίπολης. Το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τους Αρκάδες και υπέγραψε στην Ομόνοια, όμως εκεί δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πλέον γνωρίζω ότι με περιμένει σκληρή δουλειά, προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Ο Μπάλλας από την πλευρά του αποχώρησε το καλοκαίρι μετά από εξαετία στον Ατρόμητο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 66 παιχνίδια της Super League. Μετακόμισε στη Γερμανία και τη Σένεχοφ, ομάδα 3ης κατηγορίας, και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. «Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη στην μεταγραφή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και τους προπονητές του Πανιωνίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες τους», δήλωσε ο 24χρονος αμυντικός μέσος.

Ο Ταποκό είναι 24χρονος μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μουσκρόν και πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελγίου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, τη Λαβάλ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες της Λιόν και της Λε Μαν. Στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις Λωζάνη, Ντέσελ Βελγίου, Λέουβεν και Μουσκρόν-Πέρουβελτζ του Βελγίου.

Ο Γεσίλ, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ανσαριφάρντ, είναι 22 ετών και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας. Η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ήταν η Λινκς. Γρήγορα όμως μεταπήδησε στην Ντίσελντορφ και από εκεί στην Μπάγερν Λεβερκούζεν. Η επαγγελματική καριέρα του ξεκίνησε στη Λεβερκούζεν και μεταπήδησε στη Λίβερπουλ, όπου έμεινε για περίπου 3 χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός στην ελβετική Λουκέρνη.