noodles volos banner

Νίκη-ανάσα για τη Βέροια, 2-0 τον Λεβαδειακό

Μια ψυχωμένη Βέροια πήρε μια νίκη «χρυσάφι» επί του Λεβαδειακού, στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία, επικρατώνοντας με 2-0. Αμφότερες οι ομάδες έπαιζαν με την... πλάτη στον τοίχο και καίγονταν για τους βαθμούς, όμως τελικά στο γήπεδο εμφανίστηκε μόνο η Βέροια, που πήρε μια πανάξια νίκη και μαζί μία μεγάλη ανάσα, «κλειδώνοντας» τον Λεβαδειακό και εξουδετερώνοντας τα ατού του.

Τα πρώτα 20 λεπτά δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο, όμως στο 35' ο Μίλιεβιτς άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το γκολ της... ζωής του, με ωραίο αριστερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή των Βοιωτών. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Καπετάνος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με τη νίκη της αυτή η Βέροια μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από το σημερινό αντίπαλό της και ανέκτησε ελπίδες για τη σωτηρία της.

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (88' Μελίσσης), Λινάρδος (92' Μαυριάς), Μιλίεβιτς (80' Τομάς), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Τριποτσέρης (54' Βασιλείου), Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69' Μαχαίρας), Καψάσκης (75' Λάτσι), Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος.