noodles volos banner

Πάει για το μπαμ με τον Καρτάμπια ο ΠΑΟΚ

Και το όνομα αυτού Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο 24χρονος (γεννημένος στις 20 Ιανουαρίου 1993) Αργεντινός μεσοεπιθετικός, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόχους του ΠΑΟΚ απ' το παζάρι του Ιανουαρίου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το instasport. Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Βαλένθια, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017.

Στις «νυχτερίδες» μετράει μόλις 5 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με συνέπεια να ψάχνεται σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό του για ομάδα, στην οποία θα 'χει μεγαλύτερο χρόνο και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Καρτάμπια (είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής U-20) αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στα αριστερά και δεξιά της επίθεσης, έχει την τελική προσπάθεια, εκτελεί άριστα τα στημένα και είναι ταχύτατος.

Ανήκει στη Βαλένθια, με την οποία τη σεζόν 2013-14 σημείωσε 3 γκολ σε 40 συμμετοχές. Την επόμενη χρονιά οι «νυχτερίδες» τον παραχώρησαν δανεικό στην Κόρδοβα, με τη φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετική σεζόν έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 30 εμφανίσεις.

Την σεζόν 2015-16 έπαιξε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια "γράφοντας" συνολικά στο κοντέρ 29 συμμετοχές και 4 γκολ, για να επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι στην Βαλένθια. Παρεμπιπτόντως, το όνομά του έχει «παρελάσει» στο παρελθόν απ' το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ και το περασμένο καλοκαίρι του Ολυμπιακού.

H περίπτωσή του δεν είναι εύκολη δεδομένου πως το ετήσιο κασέ του παίκτη ξεπερνάει το 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Καρτάμπια έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και κέντρισε το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι εξετάζουν «ζεστά» την προοπτική της υπέρβασης για λογαριασμό του.

πηγή: Instasport.gr

Last modified onThursday, 12 January 2017 00:47