Logo
Print this page

Η ανακοίνωση απομένει για Τζανετόπουλο και Δώνη στον Ηρακλή

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος διευθέτησε τις διαδικασίες συμφωνίας με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του στον Ηρακλή που επισημοποιήθηκε και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στον Ημίθεο. Αντίστοιχα χθες και ο Χρήστος Δώνης ολοκλήρωνε τα διαδικαστικά ζητήματα του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό, για να μπει κι αυτός από πλευράς του στις προπονήσεις του Ηρακλή. Το μόνο που απομένει είναι να υπογάψουν και να ανακοινωθούν επίσημα. Οι δυο παίκτες θα είχαν ήδη σφραγίσει ήδη τη μετακίνησή τους στον «Γηραιό», ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν την Τρίτη να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Με πολλές δυσκολίες λόγω του χιονιά συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ηρακλής για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Οι «κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας οι ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Σαραμαντάς επέστρεψε στη Μίκρα χθες κι επανεντάχθηκε στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Ηλιάδης.

Μοναδικός απών για το Σάββατο θα είναι ο Εμάνουελ Περόνε που είναι τιμωρημένος.

Στο μεταγραφικό «μέτωπο» η περίπτωση του Γιώργου Παμλίδη δείχνει να δυσκολεύει, καθώς η Κέρκυρα δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο με τα τωρινά δεδομένα και η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Καλλιθέας, Ανδρέα Τσίπρα, επανέρχεται στο προσκήνιο και αναζητείται τρόπος να αποκτηθεί, καθώς δεν είναι ελεύθερος και έχει εν ισχύι συμβόλαιο με την αθηναϊκή ομάδα.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]