noodles volos banner

Συμφωνία Πόπα-Παναθηναϊκού βλέπουν οι Ρουμάνοι

Εξελίξεις στην υπόθεση Πόπα για τον Παναθηναϊκό προαναγγέλλουν οι Ρουμάνοι. Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fanatik.ro», αναφέρεται ότι ο εξτρέμ της Στεάουα συζήτησε με τους «πράσινους» και πλέον έχει φτάσει σε συμφωνία μαζί τους. Μάλιστα γίνεται λόγος και για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών, η οποία σημειώνεται ότι θα είναι για τρία χρόνια. 

Εν αναμονή πάντως του αν θα επιβεβαιωθεί το περασμένο σενάριο, σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Στεάουα δήλωσε προ ημερών πως ο Πόπα θα παραχωρηθεί, καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Εν τω μεταξύ, προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Στάθης Ταυλαρίδης, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με πιθανότερο προορισμό τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρά την αλλαγή προπονητή στους «πράσινους» και την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο 35χρονος στόπερ εξακολουθεί να προπονείται με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Αυτή η εξέλιξη δυσαρέστησε τον παίκτη, που κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του. Παράλληλα, η εφημερίδα «Live Sport» υποστηρίζει πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απέρριψε πρόταση ύψους 100.000 ευρώ ετησίως που δέχθηκε από τον Άρη, διότι οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να φύγει από την Αθήνα. Πλέον ο Απόλλων Σμύρνης προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο Ταυλαρίδης.