noodles volos banner

Την Τρίτη 17/1 η προσφυγή κατά της ΕΠΟ

Την Τρίτη (17/1) και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναφορικά με την προσφυγή του σωματείου Α.Ε. Οινιάδων, που ζητεί την ακύρωση της ΓΣ της ΕΠΟ, που έγινε στις 21/12 και εξέλεξε ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1.Προσφυγή του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Μ.Γ.Σ., κατά της υπ' αρ. 102/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και του σωματείου Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΟΞΑ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

2. Προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΙΑΔΩΝ κατά: 1) Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), 2) Της διεξαχθείσας στις 19-12-2016 Έκτακτης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., στα πλαίσια της οποίας εκλέχθηκαν ο τακτικός και αναπληρωματικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, 3) Της από 19-12-2016 απόφασης της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με την οποία εξελέγη ως τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ολυμπιακό κύκλο 2017-2020 ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις ανωτέρω πράξεις-αποφάσεις της και αφορά την σύγκληση και διεξαγωγή της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων-Μέλων της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στις 19-12-2016.