noodles volos banner

Ασταμάτητος ο Πλατανιάς, 3-2 τη Λάρισα

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πλατανιά που μετά τους Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, νίκησε και τη Λάρισα με 3-2 για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο χιονισμένο γήπεδο των Περιβολίων. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μουνάφο 45’, Πριντέτα 54’ και Μανούσος 76’, ενώ για την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα ο Ναζλίδης στο 59’ με πέναλτι και στο 90’.

Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς, είχε την υπεροχή. αλλά δε δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις για τους «βυσσινί». Τον… γόρδιο δεσμό έλυσε ο Μουνάφο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45’), βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-0 με αριστερό γωνιακό πλασέ εντός περιοχής Οι γηπεδούχοι στο 54’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Πριντέτα (2-0), που πρόλαβε στην έξοδο μετά από κόρνερ τον Ξενοδόχοφ, αλλά στο 59’ η Λάρισα ξαναμπήκε στο ματς (2-1) με το εύστοχο πέναλτι του Ναζλίδη, που δόθηκε για χέρι του Μπονανά. Στο 76' ο Πλατανιάς πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μανούσο να βρίσκει δίχτυα για το 3-1 σε τετ-α-τετ, για να μειώσει στις καθυστερήσεις πάλι ο Ναζλίδης στο τελικό 3-2.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70' Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (83' Ντίνας), Μανούσος (89' Γουνδουλάκης), Σιγκνέβιτς

Λάρισα (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Φατιόν, Τικό (74' Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46' Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέγο, Καπός, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (86' Αναστασόπουλος)

Last modified onSunday, 08 January 2017 20:27