noodles volos banner

Με δύο γκολ του Τόνσο, Ατρόμητος-Λεβαδειακός 2-0

Με δύο τέρματα του Μάρτιν Τόνσο, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι στο πρώτο χρονικά ματς της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ με τεχνικό ψηλοκρεμαστό διαγώνιο σουτ πλασέ, έπειτα από λάθος του Ναμάσκο, που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, στο 25ο λεπτό, ενώ «τελείωσε» το παιχνίδι με κοντινό σουτ ύστερα από ασίστ του Λε Ταλέκ στις καθυστερήσεις (90+3’). Έτσι, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, ενώ οι Βοιωτοί συμπλήρωσαν πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα. 

Το πρώτο 20 λεπτο να περάσει χωρίς πολλά πράγματα. Σταδιακά, οι παίκτες του Κορακάκη ανέβασαν ρυθμό κι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Ναμάσκο ανοίγοντας το σκορ με τον Τόνσο στο 25’. Μετά το γκολ το ματς έγινε πιο άνοιχτο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε δύο περιπτώσεις με τους Μεντί και Καραμπουέ. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες με τους φουλ ορεξάτους Πλατέλλα, που έκανε ντεμπούτο, και Μπιτόλο πλησίασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού δεν τους το επέτρεψε με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. 

Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πέρασε μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι φιοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 73', όμως η εξαιρετική προσπάθεια του Καψάσκη σταμάτησε στο δοκάρι (73’). Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και να παγώσουν τον ρυθμό με αποτέλεσμα να μείνουν στο μισό του γηπέδου. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ντόστανιτς «κλάταραν» και οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι με τον Τόνσο να πετυχαίνει και πάλι το γκολ (90+3’), αυτή τη φορά έπειτα από ασίστ του Λε Ταλέκ. 

Βασικός για μία ακόμη φορά για τους νικητές ήταν ο Λημνιός, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 59'.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης (85' Κοντοές), Κυριακίδης, Μπίτολο, Λημνιός (59’ Μπρίτο), Πλατέλλας (72' Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ 

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Ουόν, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Παππάς (69' Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81' Βασιλείου), Μπάντζιος, Γιακουμάκης (84' Σένκα), Καραμπουέ