noodles volos banner

Έρχεται δανεικός με οψιόν αγοράς ο Εμποκού

Είναι τόσο έντονη η επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι για την απόκτηση του Ζοσέ Πολ Εμποκού, ώστε προτίθεται να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν δεν προχωρήσει η παραχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", ο Παναθηναϊκός και η Κάλιαρι, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Κογκολέζου επιθετικού απέχουν ελάχιστα από την επίτευξη συμφωνίας.

Σε πρώτη φάση, ο Εμποκού θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού με μονοετή δανεισμό και θα προβλεφθεί οψιόν αγοράς 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Εμποκού φέρεται να προτιμά να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό επειδή συμμετέχει στους ομίλους του Europa League και μπορεί να διεκδικήσει τίτλους.

Επίσης, η ίδια ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο Στραματσόνι ζήτησε εκ νέου τον δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή.

Ο 27χρονος χαφ αγωνίστηκε για 10 λεπτά στη νίκη της Ουντινέζε με 2-0 επί της Έμπολι, την Κυριακή (28/8) στο "Dacia Arena", αντικαθιστώντας τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Λούκας Εβανζελίστα.

 

Last modified onMonday, 29 August 2016 21:13