noodles volos banner

Ένα βήμα πριν τις εκλογές στη Νίκη

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αποψινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Όπως όλα δείχνουν, η σημαντικότητα των γεγονότων αυτής της περιόδου και η μεγάλη ευθύνη που υπάρχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ίσως οδηγήσουν σε εκλογές την Ερασιτεχνική. Οι άνθρωποι του Συλλόγου θέλουν το Διοικητικό Συμβούλιο να έχει την απόλυτη στήριξη στα έργα του και στα σχέδια του, του κόσμου της ομάδας. Αναμφίβολα χρειάζεται τη συγκατάθεση του για να προχωρήσει κι ενώ στα θέματα της ΓΣ δεν αναφέρεται το θέμα των εκλογών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητηθεί.

Η Γενική Συνέλευση της Νίκης θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Μεταξύ των θεμάτων και ακόμη ένα θέμα που «καίει» αυτό του Παντελής Μαγουλάς και των εργασιών που χρειάζεται.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:
1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».
3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.     
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ.