noodles volos banner

Κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά για τη Νίκη

Μία κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά για τη Νίκη Βόλου, αφού για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, που θα περιλαμβάνει στην ατζέντα της φυσικά και το θέμα της ποδοσφαιρικής ομάδας και το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Η Γενική Συνέλευση θα είναι μια ευκαιρία για τους ανθρώπους του κυανόλευκου συλλόγου, όχι μόνο να κάνουν τον απολογισμό τους, αλλά και να μιλήσουν για τις σκέψεις τους και τα σχέδια τους για τον μέλλον, έχοντας πλέον τον ρόλο της «σωτηρίας» της ποδοσφαιρικής ομάδας και των ακαδημιών.

Στη Γενική Συνέλευση θα δώσουν το παρών και τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου, που προχωρούν τις ενέργειες τους, αλλά περιμένουν παράλληλα και τη Γ.Σ. και τις πιθανές εξελίξεις που θα υπάρξουν από την Τετάρτη και μετά.

Άλλωστε μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και το «σπίτι» της ομάδας, το Παντελής Μαγουλάς, αλλά και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σίγουρα έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις και έχει γίνει ήδη προγραμματισμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά η Ερασιτεχνική, θέλει να ανάψει το «πράσινο φως» και να έχει τη σύμφωνη γνώμη από το «σώμα» της ΓΣ.