noodles volos banner

Πλούσιο σε δράση το Σαββατοκύριακο για τα ποδοσφαιρικά τμήματα της Νίκης

Πλούσιο σε δράση ήταν το Σαββατοκύριακο για τα ποδοσφαιρικά τμήματα της Νίκης Βόλου. Η ομάδα των Νέων έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Δημητριάδος, από την οποία όπως σας ενημέρωσε το magnesiasports γνώρισε τη φιλική ήττα με 5-1, ενώ φιλικό έδωσε και η ομάδα των γεννημένων του 2013 και νίκησε με 5-3 της αντίστοιχης του Αλμυρού. Παράλληλα  έγινε η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου για τις δραστηριότητες της ομάδας:
«Το Σάββατο 07/02/2015 η ομάδα Νέων του συλλόγου ηττήθηκε με σκορ 5-1 από την «Δημητριάς» σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος. Ήταν μία ευκαιρία για τον κ. Τσόγκα να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, καθώς στον αγώνα  έπαιξαν και αρκετοί παίκτες της ομάδας Παίδων.

 Η ομάδα των γεννημένων το 2003, νίκησε με σκορ 5-3 την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο β΄ ημίχρονο και παρότι έχανε με 2-0. 

Ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού για τη φιλοξενία. 

Στις 19:00 της ιδίας ημέρας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τα τμήματα ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση πάρα πολλοί από τους παίκτες των υποδομών. Το φλουρί βρήκαν... για την πίτα των Ακαδημιών ο νεαρός ΔΡΑΚΟΣ, ο οποίος κέρδισε μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας και για την πίτα των μεγαλύτερων τμημάτων το φλουρί βρήκε ο 17χρονος Νίκος ΣΦΟΝΔΥΛΙΑΣ, ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι.

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση...

Τον αντιδήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δημήτρη Λιβογιάννη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ,κ. Ξάνθη, τους εφημέριους του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, τους γονείς,αλλά και αυτούς που με τις χορηγίες τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης...

 Το ΄΄Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης΄΄  για την προσφορά της βασιλόπιτας και το κοσμηματοπωλείο του κ. Ιωάννη Φόβου για την προσφορά του ωρολογίου.

 «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου, τόσο για τις επιτυχίες, όσο και για τη διοργάνωση των ΝΙΚΗΤΗΡΙΩΝ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο τμήμα μπάσκετ που πέτυχε καθοριστική νίκη απέναντι στη Μελίκη με 64-62...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο τμήμα βόλεϊ γυναικών που νίκησε τον Ασκληπιό με 3-1...

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»...