noodles volos banner

Φιλική ήττα για τους μικρούς της Νίκης

 

Δύσκολος αντίπαλος αποδείχτηκε η Δημητριάς για τους μικρούς της Νίκης Βόλου. Η μικτή της Κ17 και Κ15 αγωνίστηκε σε φιλικό με την ομάδα της Δημητριάδας, που είχε ρεπό από την Α’ ΕΠΣΘ και γνώρισε την ήττα με 5-1.

Το σκορ δεν είχε καμία σημασία πάντως για τον Τάκη Τσόγκα, που απλά ήθελε να τεστάρει τους παίκτες του και έκανε και πάλι αρκετές δοκιμές. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Δημήτρης Βαταμίδης για την ομάδα της Δημητριάδας. Μόλις στο 1’ ο Ταφίλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να παραμείνει το 1-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο ίδιος παίκτης στο 55’ έκανε το 2-0 για τη Δημητριάδα, ενώ τα επόμενα δύο γκολ πέτυχε ο Μουσαμπέλιου στο 65 και στο 70. Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Μακογιάννης για τη Νίκη με σουτ, ενώ ο Αβντιάι στις καθυστερήσεις έγραψε το 5-1.

Οι συνθέσεις:

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ράμμος, Κοτσέλος, Ασημάκης, Μπάφας, Στ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Πετρόπουλος, Θ. Καρακώστας, Ζαρίφης, Μουσαμπελίου, Ταφίλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γ. Ζαρίφης, Σαμπάνης, Αβντιάι

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γρηγοριάδης, Χάνος, Τσέργας, Σφονδυλιάς, Αποστολίδης, Δημουλάς, Ρακής Β., Τσιανάκας,  Γκλαβίνης, Βουρδάκης, Λαρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πύλος, Νταής, Κουτσαρνάκης, Μπακογιάννης, Κουτσούκης, Χρηστίδης, Μόσχοβος, Κελεσίδης, Σιώμος.

 

Last modified onSaturday, 07 February 2015 19:32