noodles volos banner

Κρητικό ντέρμπι κι αμφίρροπα ματς σε Λιβαδειά-Βέροια

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία –όπως είναι φυσικό– το ενδιαφέρον κλέβει το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Στις 3 το μεσημέρι ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη με την οποία δε θα μπλέξουν σε «περιπέτειες» για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όπου είναι ο Παναιτωλικός.
Δύο ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ. Οι δύο κρητικές ομάδες βρίσκονται σε δεινή θέση, καθώς παλεύουν για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλο να έχει τις λιγότερες αυτή τη στιγμή πιθανότητες να πετύχει ένα… θαύμα.
Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τον Ατρόμητο. Η «βασίλισσα του Βορρά» και οι Περιστεριώτες προέρχονται από ήττες, ενώ γενικά στους τελευταίους αγώνες δεν δείχνουν το ίδιο καλό πρόσωπο που παρουσίαζαν στην αρχή της σεζόν. Στόχος και των δύο είναι η «αντεπίθεση» με την οποία θα διεκδικήσουν το… πλασάρισμά τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 3)
Εργοτέλης-ΟΦΗ (17:15, Novasports 1)
Βέροια-Ατρόμητος (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης-Νίκη Βόλου (3-0 ά.α.)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (15:00, Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2)
Πλατανιάς-Πανθρακικός (17:15, Novasports 3)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
Καλλονή-Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1)