noodles volos banner

Τριανταφυλλόπουλος έως το 2017

Σειρά στις ανανεώσεις πήρε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος για τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2017 και να δηλώνει χαρούμενος που θα μείνει στον σύλλογο της καρδιάς του.

Το… κύμα ανανεώσεων συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή που συμφώνησε από τους πρώτους να ανακοινώνεται… τελευταίος. Ο λόγος για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2017. Ο νεαρός στόπερ του «τριφυλλιού» έκανε και δηλώσεις μετά την οριστική ανανέωση του συμβολαίου του, ευχαριστώντας τους «πράσινους» για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Σύλλογο ο οποίος με ανέδειξε και τον οποίο αγαπάω! Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για ακόμα μια φορά. Παρότι δεν είμαι των υποσχέσεων να ξέρετε πως θα δώσω ότι έχω ώστε, μέσα από την σκληρή δουλειά, να βελτιωθώ κι εγώ ατομικά αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο», σχολίασε ο Τριανταφυλλόπουλος μετά τις σημερινές υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ.