noodles volos banner

Αναζητείται «ηγέτης»

Εκτός από άλλες τις επαφές που κάνουν στη Νίκη Βόλου οι άνθρωποι της Επιτροπής Ποδοσφαίρου, παράλληλα έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για να βρεθεί ο «ηγέτης» που θα μπει μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η κυανόλευκη ιστορική ομάδα για να αναγεννηθεί από τις «στάχτες» της. Η σκέψη για μία ομάδα «λαϊκής βάσης» δεν έχει ωριμάσει πάρα πολύ στη Νέα Ιωνία και άπαντες πιστεύουν ότι λείπει ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της προσπάθειας και οι υπόλοιποι θα τον ακολουθήσουν και θα τον στηρίξουν.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άμεση ανάγκη, αλλά ο χρόνος περνά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που έχει αποφασιστεί η Νίκη να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, μπορεί να μην υπάρχουν χρέη, αλλά θα τρέχουν τα έξοδα λειτουργίας της ομάδας, ποσά που αναμφίβολα για την Ερασιτεχνική είναι απαγορευτικά αν θέλει φυσικά η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Έτσι οι άνθρωποι της επιτροπής δεν εφησυχάζουν και μαζί με το γήπεδο, τις ακαδημίες και όλα τα υπόλοιπα, κάνουν επαφές και συζητήσεις για τον «ηγέτη» που θα μπει μπροστά. 

 

Last modified onThursday, 05 February 2015 19:08