noodles volos banner

Ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη και είδε τον Πανιώνιο να απομακρύνεται...

 

Δεν τα κατάφερε η Νίκη Βόλου και ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο για τη 12η αγωνιστική της Super League. Οι κυανόλευκοι έχασαν με 2-1 από τους κυανέρυθρους και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είδαν τον Πανιώνιο και τη σωτηρία να απομακρύνονται…

Ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Φούντα στο 29’, ενώ έκανε δύο τα τέρματα του με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοβού.

Η Νίκη εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο επιθετικά, ωστόσο κατάφερε στο 83’ να μειώσει με τον Αναστασόπουλο και να δώσει ένα νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι για τα τελευταία λεπτά, όπου πίεσε αρκετά και έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Οσο κι αν προσπάθησε όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό.

Δεν απείλησε η Νίκη, ευκαιρίες και γκολ ο Πανιώνιος

Στο πρώτο μέρος η Νίκη παρατάχθηκε με καθαρούς αμυντικούς προσανατολισμούς. Δεν κατάφερε να απειλήσει πάρα μόνο σε μία φάση, όταν ο Αναστασόπουλος έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Τζιώρας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά…

Από κει και πέρα ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά, προειδοποίησε στο 5’ με σουτ του Κολοβού, συνέχισε να πιέζει επιθετικά και είχε κεφαλιά του Γιάννου στο 10’ και σουτ του ίδιου παίκτη στο 13’ να καταλήγουν άουτ, ενώ στο 29’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Φούντα με το αριστερό. Το πρώτο του σουτ κόντραρε σε σώματα αμυντικών, αλλά έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας έκανε τις προσποιήσεις και πλάσαρε εύστοχα τον Ταϊρη.  

Άλλες δύο καλές στιγμές είχε το πρώτο μέρος για τον Πανιώνιο. Ο Κολοβός με σουτ στο 43’ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ταϊρη, ενώ με τη λήξη ο Γιάννου με κεφαλιά ήταν άστοχος.

«Καθάρισε» νωρίς

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πανιώνιος κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του. Ο Γιάννου κέρδισε το πέναλτι και ο Κολοβός που ανέλαβε να το εκτελέσει νίκησε τον Ταϊρη και έκανε το 2-0 στ 49’. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν για τους κυανόλευκους. Στο 55’ κεφαλιά του Φούντα πέρασε άουτ, ενώ στο 68’ καταγράφηκε η πρώτη καλή ολοκληρωμένη τελική προσπάθεια της Νίκης με τον Moυζακίτη να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πανιώνιος συνέχισε να ψάχνει κι άλλο γκολ και χρειάστηκε η επέμβαση του Ταϊρη στο σουτ του Μπουμάλ στο 75’ και στο πλασέ του Γιάννου στο 82’. Στο 80’ είχε προηγηθεί κι άλλη ευκαιρία με τον Κολοβό να στέλνει την μπάλα άουτ.

Κι όμως η Νίκη κατάφερε να μειώσει στο 83! Ο Παντίδος μετά από σέντρα του Μουζακίτη έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Αναστασόπουλο. Εκείνος κατέβασε ψύχραιμα και με πλασέ έκανε το 2-1 βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι τα τελευταία λεπτά. Ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος έδειξε να γλιστρά στο τέλος του παιχνιδιού και ο Παντίδος έδιωξε πριν παίκτης της Νίκης βάλει το πόδι του και «κλέψει» τον βαθμό…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69' Μπουμάλ), Χατζηϊσαΐας, Φούντας (93' Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83' Γκίνη)

NIKH ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61' Μέτσε), Ίβενς, Λάουξ, Κυζιρίδης (46' Μουζακίτης), Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος, Ροτζέριο (70' Κορέτα), Τζιώρας

 

Last modified onSunday, 30 November 2014 19:19