noodles volos banner

Με απουσίες στη Νέα Σμύρνη

 

Με αρκετές απουσίες και ύστερα από αγωνιστική απραξία είκοσι ημερών, η Νίκη Βόλου δίνει σήμερα καθοριστικής σημασίας αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής. Σέντρα στις 17:15, τηλεοπτική μετάδοση από το novasports 7.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, τη βαριά ήττα στα Γιάννενα, στην ομάδα της Νίκης συνέβησαν πολλά, με σημαντικότερη την είδηση της αποχώρησης του Ανδρέα Πάτση από την ΠΑΕ στις αρχές Ιανουαρίου. Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν όμως να μείνουν ανεπηέαστοι και να διεκδικήσουν ό,τι το καλύτερο, νίκες ώστε να βγει η ομάδα από την τελευταία θέση.
Το σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται κομβικό μιας και ο αντίπαλος, ο Πανιώνιος, έχει τους ίδιους στόχους και είναι στην 15η θέση, στο +4 από τους "κυανόλευκους". Πολλά τα προβλήματα για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο Κορίνθιος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μαχλελή και Σταμπολζίεφ, τον Κοτσαρίδη που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής αλλά και τους Σκούρτη και Νικλητσιώτη που υποφέρουν από ίωση.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Ταΐρης, Ταμπάκης. Παπουτσογιαννόπουλος, Λάουξ, Αργύρης, Μαρινάκης. Καρασαλίδης, Ίβενς, Κυζιρίδης, Αναστασόπουλος, Τζιώρας, Ροτζέριο, Μέτσε, Κορέτα, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αργυρίου, Σωτηράκος, Τσουκάνης.

 

Last modified onSunday, 30 November 2014 10:15