noodles volos banner

Ημέρα ξεκούρασης για τους κυανόλευκους

Ρεπό έδωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να απολαύσουν την Κυριακή τους και να επιστρέψουν στο γήπεδο της Δευτέρα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Μία ημέρα ξεκούρασης λοιπόν για τους κυανόλευκους, πριν μπουν στη διαδικασία προετοιμασίας για ένα ντέρμπι με μία ομάδα στα μέτρα τους, που θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο και κομβικό για τη συνέχεια.

Στη Νίκη περιμένουν και τις αποφάσεις της Super League και της Πολιτείας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ αποφάσισε τον μη ορισμό των διαιτητών για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα λόγω του μαφιόζικου «χτυπήματος» στον αναπληρωματικό πρόεδρος της ΚΕΔ, κ. Ζωγράφο.

Περιμένοντας λοιπόν τις εξελίξεις, αλλά και την επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων των Ροτζέριο και Ίβενς, το τεχνικό τιμ της Νίκης έχει ανανεώσει για τη Δευτέρα το ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να τους κρατήσει σε κάθε περίπτωση σε ετοιμότητα και ρυθμό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ομάδα της Λιβαδειάς.