noodles volos banner

Μεγάλη νίκη επί του Αστέρα για την Κ20 της Νίκης! (video)

Τι μπορεί να πει κανείς για αυτά τα παιδιά του Παντελή Βαρβέκη! Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, παρά το γεγονός οτι αναγκάζονται να αγωνιστούν στα Κανάλια και χωρίς κόσμο, καταφέρνουν πραγματικά να κρατούν τη σημαία της ομάδας ψηλά! Μεγάλη νίκη για τους κυανόλευκους λοιπόν, που επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης για τη Super League Νέων με 1-0. Οι κυανόλευκοι πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση παρουσία του προπονητή της πρώτης ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα, κέρδισαν με γκολ του Σιώμου στο 35' με γυριστή κεφαλιά.

Μάλιστα είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι. Το ματς πραγματοποιήθηκε σε ένα λασπωμένο τερέν, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Η Νίκη, με χρυσό σκόρερ τον Σιώμο και κανέναν παίκτη της να μην υστερεί σε απόδοση, κατάφερε να κερδίσει μία από τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες αυτή τη στιγμή, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε οργάνωση. 

Το παιχνίδι

O Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο 15λεπτο με τους Βελισσάρη και Γκρόσιο.

Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν στο 22’ με κεφαλιά του Στρούγγη και στο 29’ με τον Τσιάκο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αφού κόλλησε στη λάσπη μετά την τελική του Αναστασόπουλου. Τελευταία καλή στιγμή για τους κυανόλευκους ήταν στο 40’ όταν κεφαλιά του Στρούγγη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παντελή Βαρβέκη είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι στο 57’ που σημάδεψε ο Αναστασόπουλος. Λίγο νωρίτερα σουτ του Πέτση πέρασε μόλις άουτ, ενώ γυριστό σουτ του Ξιόμπλιου σταμάτησε στην πλάτη αμυνόμενου. Στο 65’  Ξόμπλιος με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 70’ σουτ του Πέτση έφυγε άουτ, ενώ δέκα λεπτά μετά σουτ του Γεωργατζή κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.  

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δήμιζας, Γεωργατζής, Αγγελής, Στρούγγης, Σωτηράκος, Πέτσης, Πότσης (46’ Καρακώστας), Αναστασόπουλος, Σιώμος (75’ Ποζατζίδης), Τσιάκος, Ξιόμπλιος (85’ Νιαώτης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Γογώνας, Μηλιώτης, Καστριτσέας, Βαζούκης, Συρέγγελας, Παπαπέτρου, Μαργαρίτης, Τσόφλιος, Βελισσάρης, Γκρόσιος 

 

Media

Last modified onSunday, 16 November 2014 12:55