noodles volos banner

Κόλλησαν στο μηδέν Λεβαδειακός και Πλατανιάς

Την ευκαιρία να αποσπαστεί από τις θέσεις του υποβιβασμού έχασε ο Λεβαδειακός, ο οποίος κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με τον Πλατανιά.

Οριακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο τη νίκη έτσι ώστε να μπορέσουν να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Πλατανιάς παρατάχθηκε με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί από την πλευρά του πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι παρά του ότι πίεσαν από το ξεκίνημα για να φτάσουν στο γκολ, δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει το ισόπαλο 0-0 έως το τέλος του αγώνα.

Με το βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του Σάββα Παντελίδη διατηρήθηκε στην επικίνδυνη ζώνη με ένα βαθμό απόσταση από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή. Η ομάδα της Κρήτης από την πλευρά της κράτησε την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Μάντζιος, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ (61' Σοτέλο), Βούκσεβιτς (86' Γιακουμάκης), Μπορνταγκαραι (69' Μιλοσάβλιεφ)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Μαχαμάτ, Μπανανά, Τετέ, Νούνες, Γκόμεζ (81' Φιγκέιρα), Τσουράκης (87' Δημήτρης), Ναζλίδης (70' Τόρες), Ιτουά.