noodles volos banner

Να μη γυρίσει με... άδεια χέρια

 

Η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League φέρνει τη Νίκη στα Ιωάννινα, να αγωνίζεται απέναντι στον τοπικό ΠΑΣ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.15 και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας με τους παίκτες του, θέλουν οπωσδήποτε να γυρίσουν με κάτι στις αποσκευές τους από τα Γιάννινα.
Αναμφίβολα η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους κυανόλευκους και πόσο μάλλον τα εκτός έδρας. Αν όμως η Νίκη θέλει να ελπίζει σε παραμονή, πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει και μακριά από το Πανθεσσαλικό κάποιους βαθμούς.
Χωρίς Ροτζέριο
Χωρίς τον Μάρτινς Ροτζέριο θα παραταχθούν οι κυανόλευκοι. Αυτή είναι η μοναδική απουσία για τον Κορίνθιο τεχνικό, που δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει πολλά σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε απέναντι στην Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική. Η μόνη αλλαγή θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Σκούρτης, που δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αλλά ενδέχεται ο Τζαναβάρας να προτιμήσει έναν πιο γρήγορο και ευέλικτο ποδοσφαιριστή, που θα πλαισιώνει τον Τζιώρα, όταν η ομάδα επιτίθεται.
Η αποστολή της Νίκης: Ταΐρης, Ταμπάκης, Τζιώρας, Σκούρτης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Αργύρης, Μαχλελής, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Νικλητσιώτης, Σταμπολζίεφ, Γιαννιτσάνης, Κορέτα, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Μέτσε.
Μόνο ο Ντάσιος εκτός
Μόνο ο Γιάνης Ντάσιος δεν υπολογίζεται από τον Πετράκη, που θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν το «τρίποντο».
Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Λίλα, Μπέριος, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Τσάβες, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Ηλιάδης.

 

Last modified onSunday, 09 November 2014 11:05