noodles volos banner

Νίκη για Παναιτωλικό με χατ τρικ με Μορένο

 

Με χατ τρικ του Έρικ Μορένο ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη απέναντι στον Πανθρακικό με 3-1. 

 

Ο Παναιτωλικός πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει τον Πανθρακικό μέχρι το 13', όπου σημείωσε και το γκολ. Ο Βιγιαφάνιες έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, και ο Μορένο με άλλη μία νίκησε από κοντά τον Φερνάντες για να ανοίξει το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 28', όταν το διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ από εκεί και πέρα οι ακρίτες ανέβασαν στροφές και θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Ιγκόρ στο 30' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ αυτή του Βραζιλιάνου στο 34' σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ράφαελ και εν συνεχεία πήγε στα χέρια του.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον φορ των φιλοξενούμενων να είναι εκ νέου πρωταγωνιστής, αφού έδωσε ωραία με τακουνάκι στον Κάσες, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μία από δεξιά, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει την μπάλα.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Αγρινιώτες να έχουν το προβάδισμα και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έψαξαν την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 60'. Ο Μπαϊκαρά έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Κάσες σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να φέρει το ματς στα ίσια.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει και η ανατροπή στο 64', όταν ο Τζάνης απέφυγε δύο αντιπάλους με προσποίηση, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε το διαγώνιο σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Ράφαελ.Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και είχαν πρωταγωνιστή τον Μορένο. Ο Κολομβιανός φορ φάνηκε να πέφτει μόνος του μέσα στην περιοχή σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Λαδάκη στο 69' και ο Κουκουλάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ αυτό που κέρδισε ο Βασιλείου στο 73' εκτέλεσε εύστοχα ο Μορένο για να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Το διαγώνιο σουτ του Κάπελ από δεξιά μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Φερνάντες και κατέληξε στα χέρια του, αλλά στο 86' ο Μορένο... είπε την τελευταία του λέξη. Από την εκτέλεση του κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά από κοντά, πραγματοποίησε το χατ τρικ και... κλείδωσε το «τρίποντο» για τον Παναιτωλικό, που πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, με τον Πανθρακικό να μένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μαρτίνες, Κούσας, Κόρμπος (67' Βασιλείου), Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνες (72' Κάπελ), Νίκολας Μαρτίνες, Φωτάκης (86' Καλογέρης)

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντεζ, Γκιγιέρμο, Μεχία, Τζάνης (70' Χασομέρης), Κάσες, Σερφά, Έμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (54' Ποτουρίδης), Λαδάκης (82' Αράμπα), Ίγκορ

 

 

Last modified onSunday, 26 October 2014 19:36