noodles volos banner

Επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Βέροια

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής και νίκη με 4-1 επί της Βέροιας – Αυτοματισμοί και γρήγορο ποδόσφαιρο από τον «δικέφαλο» του Βορρά που ενθουσίασε το κοινό του

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό να κεντρίζει το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Superleauge, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Βέροια να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ντέρμπι.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, έκανε μία από τις καλύτερές της φετινές εμφανίσεις για να φτάσει στη νίκη με 4-1 με άνετο τρόπο και να κάνει ακόμα ένα βήμα, από τα πολλά που θα χρειαστούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον Μακ που είχε ηγετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας ένα έτοιμο τέρμα, οδήγησε την ομάδα του στην ευρεία νίκη.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν ανώτερος και έμοιαζε ΄θέμα χρόνου το να προηγηθεί στο σκορ. Στο ξεκίνημα οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Κάτι που συνέβη στο 25’ όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα πλάγια με τον Μακ με δυνατό σουτ στην κίνηση να ανοίγει το σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους και στο 42’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Σαλπιγγίδη από κοντά να κάνει το 2-0 μετά από έτοιμο γκολ που δέχτηκε από τον Σλοβάκο διεθνή.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε από νωρίς προβάδισμα νίκης, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έριξε τους ρυθμούς του, θέλοντας να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη που θα αποδείξει πως φέτος, μπορεί επιτέλους να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο 58’ ο Κάτσε με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 3-0 «τελειώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 79’ όταν ο Ρατς με 30αρα μπαλιά στον Αθανασιάδη, είδε τον Έλληνα διεθνή με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση να διαμορφώνει το 4-0!

Το μόνο που κατάφερε η «βασίλισσα» ήταν να μειώσει στο 83’ με γκολ του Μπεν ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς, Κατσικάς, Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε (70’ Μαντούρο), Γκολάσα, Τζανδάρης, Μακ, Σαλπιγγίδης (63’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (80’ Περέιρα).
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (64’ Βάσκες), Γεωργιάδης (58’ Γεωργιάδης), Καλτσάς (67’ Κατίδης), Ντουμίτρου, Κάμπορα.