noodles volos banner

Τζαναβάρας: «Το ντέρμπι θα κριθεί στην ψυχή και το πάθος»

Τη δική του άποψη για το ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού απόψε στο Καραϊσκάκη κατέθεσε στο gazzetta.gr ο προπονητής της Νίκης, Παναγιώτης Τζαναβάρας. 

Ο Κορίνθιος τεχνικός, έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το ντέρμπι θα κριθεί στην ψυχή και το πάθος.
Για το αν υπάρχει φαβορί: «Υπάρχει φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός. Ο λόγος είναι πως είναι καλύτερη ομάδα, στο παιχνίδι με την Γιουβέντους έδειξε ότι όταν είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός και θέλει ένα παιχνίδι, μπορεί να το κερδίσει».
Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Σίγουρα θα κριθεί στην τακτική. Ο Παναθηναϊκός θα να πρεσάρει και να παίξει στην κόντρα επίθεση γιατί ταχύτητα και θέλει να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού, ειδικά όταν παίζει ψηλά». 
Για το αν θα τους επηρεάσουν τα Ευρωπαϊκά ματς: «Σίγουρα θα επηρεάσουν, αλλά και οι δύο ομάδες έρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Βέβαια και η κούραση θα παίξει τον ρόλο της, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης και χωρίς ταξίδι».
Για το τι θα έλεγε στους παίκτες πριν από ένα τέτοιο ματς: «Σίγουρα εκτός της τακτικής, αυτά τα ματς κρίνονται στην ψυχή και το πάθος και θα πρέπει οι ομάδες να τα δίνουν όλα και οι παίκτες θα πρέπει να παίξουν με ψυχή και με πάθος».
Για το αν η έδρα θα παίξει ρόλο: «Φυσικά και θα παίξει ρόλο. Το Καραϊσκάκη είναι ένα γήπεδο και όχι στάδιο, οι φίλαθλοι θα βοηθήσουν την ομάδα και θα προσπαθήσουν να σπρώξουν τους παίκτες στη νίκη».