noodles volos banner

Περιμένει καλύτερο Λάουκς

O Παναγιώτης Τζαναβάρας περιμένει να δει από τους παίκτες του στα επόμενα παιχνίδια να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο τη δουλειά που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις, περιμένει να δει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τους "κυανόλευκους" ώστε να έρθουν σημαντικές νίκες. Ποντάρει στον κορμό των έμπειρων παικτών και τον ενθουσιασμό των νεαρών ταλαντούχων. Ιδιαίτερη μνεία όμως θα κάνουμε στον Kες Λάουκς, καθώς ο Ολλανδός μέσος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από την παρουσία του στην ομάδα.
Η Νίκη με τους περιορισμούς των μεταγραφών, ποντάρει πολλά στους ξένους της, τον Ίβενς που αποτελεί τον καθοδηγητή της άμυνας, τον Λάουκς που είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επιθετικής γραμμής και τον Ροτζέριο που κουβαλάει πλούσια εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ και μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ο Λάουκς ήταν επιλογή του Φλουτ. Με παρουσία στο ολλανδικό πρωτάθλημα σε Άλκμααρ, Εξέλσιορ, Ντεν Χάγκ, Μπρέντα και Ρόντα όπου ήταν βασικός σε όλες τις προαναφερθείσες ομάδες, ο 28χρονος μέσος δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στον τρόπο παιχνιδιού της Νίκης και τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι, η απόδοσή του έχει κυμανθεί σε μέτρια στάνταρ, με βάση πάντα τις προσδοκίες που υπήρχαν από τη μεταγραφή του και το γεγονός ότι ως ξένος, αποκτήθηκε για να δώσει το κάτι παραπάνω.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας περιμένει από αυτόν να έχει πιο ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή καθώς γνωρίζει καλά ότι για την πετυχημένη πορεία στη συνέχεια, είναι απαραίτητη η συμβολή όλων των παικτών και κυρίως, αυτών που θα σηκώσουν ...στις πλάτες τους το βάρος να καθοδηγήσουν τους νεαρότερους. Και είναι σημαντικό για τους "κυανόλευκους" ο κορμός των έμπειρων Ίβενς, Λάουξ, Ροτζέριο, Τζιώρα να δώσει το μήνυμα της αντεπίθεσης...