noodles volos banner

Επιτακτική ανάγκη τα γκολ που θα φέρουν τις νίκες

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης περιλαμβάνει η σημερινή πρωινή προπόνηση στη Νίκη Βόλου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι συνεργάτες του βάζουν την προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στην τελική της ευθεία με στόχο η ομάδα να παρουσιάσει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο που θα της επιτρέψει να απνηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Κορίνθιος τεχνικός περιμένει να δει τους Λάουξ και Κυζιρίδη να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα καθώς χθες προπονήθηκαν συντηρητικά. Αμφότεροι αναμένεται να τεθούν στη διάθεσή του για το προσεχές παιχνίδι κι έτσι, προς το παρόν μοναδική απουσία είναι ο Αργυρίου ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στη Λεωφόρο.
Στο διάστημα των λιγότερων από δέκα ημερών που βρίσκεται στη Νίκη ξανά, ο Τζαναβάρας έχει προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές και να τους τονώσει το ηθικό. Ανέβασε τους ρυθμούς στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας με στόχο να δουλέψει καλύτερα σε τομείς που ο ίδιος έκρινε απαραίτητους και ζήτησε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας από την ομάδα του ώστε να βγουν οι επιθέσεις. Στο δημιουργικό κομμάτι εστιάζεται σε αυτή τη φάση το ενδιαφέρον του προπονητή, καθώς η Νίκη έχει επιτακτική ανάγκη από γκολ και βαθμούς...
Η παρουσία του Ροτζέριο στην ενδεκάδα μπορεί να δώσει λύσεις, όπως και αυτή του Τζιώρα πάνω στον οποίον ποντάρουν πολλά διοίκηση και τεχνική ηγεσία για το σκοράρισμα. Ο περσινός πρώτος σκόρερ έχασε τα πρώτα ματς της περιόδου και σιγά σιγά βρίσκει και πάλι τον αγωνιστικό ρυθμό. Είναι ο παίκτης που μπορεί να ηγηθεί της κυανόλευκης αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα! Παράλληλα, ο Τζαναβάρας, έχοντας αξιολογήσει το υλικό, αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής, ώστε να διαχειριστεί καλύτερα το υλικό απ' ότι οι προκάτοχοί του στον πάγκο της Νίκης.

Last modified onTuesday, 14 October 2014 10:14