noodles volos banner

Πειράματα, συμπεράσματα και ευκαιρίες…

Το φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό περιμένει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θέλοντας να τεστάρει τους παίκτες του και να κάνει τις δοκιμές του. Αναμφίβολα απουσιάζουν οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, όπως και να χει όμως για ορισμένους ποδοσφαιριστές η φιλική αναμέτρηση με το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη θα αποτελέσει κριτήριο για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα ο Κορίνθιος τεχνικός θα κάνει τα πειράματα του, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα και θέλοντας να βγάλει συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας συνολικά και των παικτών σε ατομικό επίπεδο.

Για κάποιους παίκτες το φιλικό αυτό, από τη στιγμή που θα υπάρξουν απουσίες και κενά στην ενδεκάδα, αποτελεί ευκαιρία για να δείξουν τις δυνατότητες τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του έμπειρου τεχνικού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League. Το τεχνικό τιμ περιμένει να δει συγκεκριμένα πράγματα και βελτίωση σε τομείς που δούλεψε η ομάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες, μετά και την αλλαγή στο «τιμόνι» της.  

Το ματς με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό, θα είναι το πρώτο -έστω και φιλικό- παιχνίδι για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της ομάδας.