noodles volos banner

Με... σύμμαχο τον χρόνο

Έναν σημαντικό... σύμμαχο έχει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στη φετινή Νίκη Βόλου της Super League, ώστε η ομάδα να παραταχθεί διαφορετική και βελτιωμένη στη συνέχεια στο πρωτάθλημα ώστε να γίνει ανταγωνιστική και όχι μόνο να διεκδικεί αλλά να παίρνει και αποτελέσματα. Ο σύμμαχος του αν μη τι άλλο είναι ο χρόνος που έχει μπροστά του για να δουλέψει να μπορέσει μαζί με τους συνεργάτες του να περάσει τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι των κυανολεύκων, τη φιλοσοφία του στο χορτάρι και τη νοοτροπία του στα αποδυτήρια. 

Δύο εβδομάδες όπως όλα δείχνουν θα έχει μπροστά του ο Κορίνθιος τεχνικός, για να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία τους παίκτες του και να αλλάξει όσα περισσότερα μπορεί ενόψει της επόμενης επίσημης αγωνιστικής υποχρέωσης της ομάδας. Βέβαια στη Νίκη περιμένουν και το ΔΣ της Super League την Τετάρτη για να δουν τελικά αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που θέλουν την 7η αγωνιστική να γίνεται νωρίτερα από την 6η... Σε μία τέτοια περίπτωση οι κυανόλευκοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό πρώτα. 

Το θετικό είναι οτι δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τον Μαχλελή, που αναμένεται μέσα στην εβεδομάδα να ανεβάσει ρυθμούς.