noodles volos banner

Πήρε ισοπαλία η Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη

Με το βαθμό έφυγε από τη Νέα Σμύρνη η SKODA Ξάνθη, μένοντας στο 1-1 με τον Πανιώνιο. Οι Ακρίτες αν και προηγήθηκαν νωρίς (7') με τον Καπετάνο, είδαν στο 32' τον Φλίσκα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και τον Κολοβό να ευστοχεί σε πέναλτι ένα λεπτό αργότερα. Αρκετές ευκαιρίες να πάρει το ματς η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να είχαν τη δυνατότητα -από την άλλη- να το «κλέψουν» με τους Σολτάνι και Λουσέρο.

Ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί στην αναμέτρηση, με τον Πανιώνιο να μετρά ήδη μία καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Όμως, στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψής της στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων η Ξάνθη –εκμεταλλευόμενη το λάθος του Γιαννακόπουλου- προηγήθηκε με τον Καπετάνο (7’). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν οπισθοχωρήσει.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές για να φέρουν το ματς στα ίσα και σε μία από αυτές, ο Φλίσκας έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος όχι μόνο να κερδίσει πέναλτι, αλλά ο παίκτης των Ακριτών να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα! Στο 33’ ο Κολοβός ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1, με αυτό να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, παρά την πίεση της ομάδας του για το δεύτερο γκολ.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που… μονοπωλούσε την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή. Ήδη μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι Κολοβός και Γιάννου είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να δώσουν το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους», αλλά ο Κυριακίδης φώναξε «παρών». Όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς η Ξάνθη «έσφιξε» την άμυνά της και δεν άφηνε πολλούς ελεύθερους χώρους. Μάλιστα, ο Σολτάνι - λίγο πριν τη λήξη- αλλά και ο Λουσέρο ακριβώς στο 90’ έφτασαν κοντά στο να «κλέψουν» το ματς για τους φιλοξενούμενους. Στις καθυστερήσεις, ήταν η σειρά του Πανιωνίου να έχει φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (73’ Μασούρας), Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Μπούζας (61’ Ιμπαγάσα), Χατζηισαΐας. 
SKODA Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος (58’ Μπαξεβανίδης), Κομεσίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καπετάνος (72’ Ρενάν), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρούντι (46’ Ομπόντο).

  1. gr